Старий рік минає… Nravo Kids у 2016 році!

Цього року у двох чудових людей з нашої команди народилися діти. І це найкраща подія. Дуже тішимося і передаємо вітання НАШИМ Христі Слободян і Володимиру Гнатіву – нехай ваші сім’ї процвітають, а діточки ростуть радісними й щасливими!
А у Nravo Kids народилася нова мобільна гра для діток з 4-х років: “Busy Wheels: City Bus” та Третій випуск Творчих Нравок “Свято у ведмедя”. Тут можна багато писати, але найголовніше: Ми це зробили та дітям та батькам це подобається! Тож тішимося трьом випускам, з якими у дитинство багатьох діток додасться купа позитиву, гарних виробів та радісних емоцій :)

блог Nravo Kids

Команда Nravo Kids дякує кожному, хто з нами у Спільноті на ФБ та усім, хто нам пише відгуки, завантажує, купує наші додатки та Творчі Нравки, пише про нас статті, запрошує на передачі й просто дружить з нами:) Ми усіх вас дуже любимо і хочеться, щоб ви це відчували!Чудовим оновленням цього року стала нова версія гри “Світ Добра”! Партнером розробки є Microsoft Ukraine! Вітаємо ваш колектив і бажаємо успішного прийдешнього року! І тішимося за діток, які зможуть бавитись добрі ігри, та людей, які зможуть допомагати Фондам, котрі опікуються дітьми та молоддю.
Вітаємо усіх Наших Файних Мам і Татів! Ви – неймовірні люди, чудові батьки й особистості, що зігрівають колективи, сім’ї та нашу країну! Нехай вам щастить, а про ваші успіхи ми будемо інформувати наших читачів:)
У 2016-му році команда Nravo Kids майстеркувала з дітьми на благодійних заходах та різних Фестивалях:● Lviv Mini Maker Faire,● “Червоні носики” Львів 2015, 2016● Мамазліт у Львові● Фестиваль De:coded● Lviv IT Arena 2016● “Миколай про тебе не забуде”

блог Nravo Kids

Фото з нашої дитячої пригоди “Нумо з нами в гості до Миколая!”Щасливі, що можемо долучатися до таких яскравих подій і дарувати сотням дітей корисні, приємні розвиваючі майстерки! А ще у наступному році ми таки хочемо поїздити у різні міста України з нашими майстерками, іграми та Нравками. Вже у січні чекайте на новини :) І ми з радістю приймемо запрошення на дитячі свята по усій Україні!Повертаючись до цьогорічних вражень та подій, ми познайомились з чудовим колективом ВДНГ TECh і пройшли телеком-акселератор за підтримки “Київстар”. Це був дуже новий досвід, знайомство з різними командами, які створюють стартапи та інтенсивна навчальна програма. Дякуємо компанії “Київстар”, ВДНГ-TECh та усім друзям з програми! Нехай прийдешній рік приносить нам всім багато позитиву, процвітання і здійснення планів та досягнення цілей!

Illustration

Цей рік мотивує нас багато вчитися, багато працювати та рухатися вперед! А ще слухати дітей. Так-так, саме вони підказують нам те, чого не може побачити жоден дорослий професіонал. І ця співпраця завжди залишається найціннішим зарядом енергії для усієї команди.
Приємно, що цього року кількість наших користувачів зростає не тільки в Україні. Наші народні пісні з гри “Всяка Музяка” популярні в Росії, Бразилії, а далі йдуть такі країни як США, Казахстан, Польща, Білорусь, Німеччина…

Illustration

На завершення цієї позитивної статті хочемо шалено подякувати тисячам людей, які залишають відгуки й виставляють рейтинг гри на App Store та Google Play! Дякуємо, що ділитеся своєю думкою, що підтримуєте український продукт та інформуєте користувачів платформи про якість ігор!Так хочеться подякувати усім чудовим колективам, які дозволяють нам ділитися добрими матеріалами для дітей та батьків: Moderato – сайт про класичну музику в Україні для дорослих і малих :) WOMO – сайт ділових мам, PRO mum – журнал для активних мам, МамаЗліт – сімейна платформа для брендів, Дитячий Центр “Лис Микита”, Центр музичного розвитку “Tempo”, Lviv Montessori School. Веселих Свят вам, друзі й чудового Нового Року!
На цій нотці задоволення, вдячності та любові нехай завершиться вдало старий 2016 рік і прийде новий 2017 :) Усіх обіймаємо!